H7 Semicoating Kit

H7 Semicoating Kit

kr1,995.00

Denne coatingen skaper en ekstrem dybde i lakkens overflate takket være sin unike nanoteknologi.

Kun 1 på lager

Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne coatingen skaper en ekstrem dybde i lakkens overflate takket være sin unike nanoteknologi. Komponentene danner en ekstrem hydrofobisk effekt, en fleksibel og tverrbundet matrise som gir en fremragende hardhet og holdbarhet.

H7 Semicoating er særdeles motstandsdyktig mot surt nedbør, kjemikalier, salt, insekter, fugleskitt og annen forurensning. Den har også innebygd UV-filter som beskytter mot sollys, noe som igjen betyr utmerket korrosjonsbeskyttelse og ikke minst gjør det enklere å rengjøre. Organisk wax (Carnuba) og konvensjonelle polymercoatinger hvor effekten av beskyttelse gradvis avtar grunnet bruk av kjemikalier og alkaliske rengjøringsmidler) vil ikke kunne måle seg med H7 Semicoating.

H7 Semicoating kan brukes på bil, båt, motorsykkel, bobil, felger, gelcoat og hardplastikk.

Med godt vedlikehold vil et lag med H7 Semicoating ha en effektperiode på minimum 18 måneder / 25 000 km. Produktet er basert på Si02.

Kittet rekker til ca 2-3 ordinære biler.

Bruksanvisning

Objektet/området som skal behandles må være helt rent og tørt før behandlingen starter. Produktet skal ikke brukes i direkte sollys eller på varme overflater. Anbefalt arbeidstemperatur er 15C – 22C.

1. Rens først med H7 I.P.A. Rens eller 3X I.P.A. Rens før du legger coatingen.

2. Bruk 8-10 dråper på svampen/applikatoren, men påføre litt mere mengde første gangen (20 – 30 dråper) Påfør et område på ca 80×80 cm, la produktet virke i ca. 1 min før du tørker av. Påfør mer ved behov.

NB: Det anbefales at det byttes applikator/ påføringssvamp etter ca 30 minutters bruk, så slipper du at coatingen blir vanskelig å tørke av, dette er for at det kan oppstå en herde prosess i appliaktoren/svampen.

Tørk av med ren mikrofiberklut, vi anbefaler å bruke to kluter slik at du får tørket av produktet skikkelig. Etter ca to timer bruker du H4 Prep Coat, dette for å oppnå et enda blankere og glattere resultat, samt en ytterligere beskyttelse. Ta et panel av gangen. Ikke overdriv mengden av H4 Prep Coat.

NB: Behandlede overflater skal ikke være i kontakt med vann eller kulde på 24 timer etter behandlingen er utført! Den skal ikke utsettes for kjemikalier før det har gått 5 døgn!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “H7 Semicoating Kit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *